AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye gitmek

Kahve falında eski sevgiliye gitmek

Kahve falında eski sevgiliye gitmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye gitmek gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce uzun uzun düşünmelisiniz.

Kahve falında eski sevgilinin arkasından gitmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi istemeye gitmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin kapısına gitmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle denize gitmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle düğüne gitmek hayali kurulan eve ulaşmaya, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle gitmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin yanına gitmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye gitmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir