AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin baktığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin baktığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin baktığını görmek kısmetinin kapanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hayaline kavuşacağına, her açıdan farklılıklar olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin baktığını gördüyseniz:

  • Sabırsız, kırılgan, alıngan veya duygusal kişilerin tepkileriyle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin ayrıldığını görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinizin pişman olduğunu görmek onun kıymetini her daim bileceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin uyuduğunu görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiline para vermek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi anmak tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin sana geri döndüğünü görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin seni istemediğini görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir