AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin oturduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin oturduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin oturduğunu görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin oturduğunu gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanında oturmak yeni bir makama sahip olunacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin oturduğunu görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle oturmak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana oturmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında eski evinde oturmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski oturduğum eve taşınmak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir