AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak ödeme güçlü çekeceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, amacına nail olacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak gördüyseniz:

  • Dayanağı olmayan asılsız haberlere kesinlikle inanmamalısınız.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak karşılığını bulacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak güzel günlerinin geride kalacağına, işlerin günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında biriyle aynı masada oturmak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle masada oturmak parasız günler geçireceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aynı masada yemek yemek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında masada oturmak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir