AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski evinde oturmak

Kahve falında eski evinde oturmak

Kahve falında eski evinde oturmak ailesinin de büyük olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin baltalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında eski evinde oturmak gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son derece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında eski oturduğun evini görmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski oturduğu evini görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında eski evinde oturduğunu görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski evinde oturmak bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin damında oturmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında evin balkonunda oturmak ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında eskiden oturduğun evini görmek yüzünde güller açacağına, kısmetlerinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında evin çatısında oturmak huzursuz geçen günlerin biteceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir