AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle oturmak

Kahve falında eski sevgiliyle oturmak

Kahve falında eski sevgiliyle oturmak maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, ekmeğinin artacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle oturmak gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken konularla ilgili çok sayıda fikir, öneri veya teklif söz konusu olsa da, aralarından çok azı gerçekten işe yarar görünüyor.

Kahve falında eski sevgilinin yanında oturmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana oturmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, işinde zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle oturmak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin oturduğunu görmek üzüntülerin sevince döneceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına delalet eder.

Kahve falında eski evde oturmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine alamet eder.

Kahve falında eski oturduğu evini görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir