AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski oturduğum eve taşınmak

Kahve falında eski oturduğum eve taşınmak

Kahve falında eski oturduğum eve taşınmak mali anlamda rahatının yerinde olacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, diplomalı kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski oturduğum eve taşınmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavırlarının sizi rahatsız etmesine izin vermeyin.

Kahve falında eski oturduğun eve taşınmak fırsatların teker teker elden kaçacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski oturduğu eve geri taşınmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında eski oturduğu eve taşınmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski oturduğum eve taşınmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında daha önce oturduğu eve taşınmak daha fazla mal sahibi olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Kahve falında eskiden oturduğun eve taşınmak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında oturduğu evden taşınmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında oturduğun evden taşınmak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir