AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini duymak

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini duymak

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini duymak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, yeni bir ev alınacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, içinin de rahat edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili veya duygusal hassasiyet gerektiren konularda yanlış ya da sizin alanınıza girmeyen düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini duymak kısmetsizlik yaşanmayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski eşinin evlendiğini duymak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin evlendiğini duymak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilisiyle evlendiğini görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, dünyasının iyileşmesine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, yepyeni biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle evlendiğini görmek büyük zararlar getireceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir