AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinin yeni sevgilisini görmek

Kahve falında eski sevgilisinin yeni sevgilisini görmek

Kahve falında eski sevgilisinin yeni sevgilisini görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, belalara denk gelmeyeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin yeni sevgilisini gördüyseniz:

  • Kırıcı olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi görmek onlara hocalık edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni sevgilinin eski sevgilisini görmek yanlış işlere girileceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini yeni sevgilisiyle görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu görmek dinini yaşayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, arif kimselerden sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski ve yeni sevgiliyi görmek eşinden yana huzurlu olacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili ve onun yeni sevgilisini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir