AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinin özür dilediğini görmek

Kahve falında eski sevgilisinin özür dilediğini görmek

Kahve falında eski sevgilisinin özür dilediğini görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilisinin özür dilediğini gördüyseniz:

  • Gelişmelere göre bazı fikirlerde yön değişiklikleri görülebilir.

Kahve falında eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin özür dilediğini görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin özür dilediğini görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliden özür dilemek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaştan özür dilemek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin özür dilediğini görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sağlığının kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında anneden özür dilemek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında özür dilemek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir