AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinin omzuna yatmak

Kahve falında tanımadığın birinin omzuna yatmak

Kahve falında tanımadığın birinin omzuna yatmak onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, onlardan büyük hayır göreceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, içine fesat düşeceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birinin omzuna yatmak gördüyseniz:

  • Başkalarına fazla güvenmeniz durumunda partnerinizle veya birlikte çalıştığınız bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın birinin omzuna yatmak karşısına yeni imkanlar çıkacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin omzuna yatmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına rivayet eder.

Kahve falında omzuna yatmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin omzuna yatmak donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yatmak dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza tabir olunur.

Kahve falında erkeğin omzuna yatmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yatmak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir