AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın omzuna yatmak

Kahve falında arkadaşın omzuna yatmak

Kahve falında arkadaşın omzuna yatmak sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşın omzuna yatmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler ültimatom almaktan hoşlanmayacaklardır.

Kahve falında arkadaşın omzuna yatmak rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yatmak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin omzuna yatmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birinin omzuna yatmak sevdiklerinin hep yanında olacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, yaşam refahının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında omzuna yatmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin omzuna yatmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yatmak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, isabetli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir