AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin omzuna yatmak

Kahve falında sevgilinin omzuna yatmak

Kahve falında sevgilinin omzuna yatmak içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin omzuna yatmak gördüyseniz:

  • Bazı işler düşünüldüğü şekilde ilerlemeyebilir veya bazı standartlar yanlış ölçümlenmiş olabilir.

Kahve falında sevgilinin omzuna yatmak insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omzuna yatmak sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin omzuna yatmak ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin omzuna yatmak hasret giderileceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yatmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin omzuna yatmak üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yatmak kendisine olan özgüveninin de artacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir