AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin omzuna yatmak

Kahve falında erkeğin omzuna yatmak

Kahve falında erkeğin omzuna yatmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, yaşamının da düzene gireceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, kendisiyle övüneceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin omzuna yatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekileri dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında erkeğin omzuna yatmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yatmak hayırlı bir karar verileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin omzuna yatmak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın birinin omzuna yatmak sarsılacağına, işinden geri kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin omzuna yatmak başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak tükettiği nefes ve para ile kalacağına, kazancının eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yatmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşın omzuna yatmak attığı her adımı düşüneceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir