AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin kucağında bebek görmek

Kahve falında eski sevgilinin kucağında bebek görmek

Kahve falında eski sevgilinin kucağında bebek görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında bebek gördüyseniz:

  • Acil tepkiler vermeden önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında bebek görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, darlığa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında olmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin kucağında bebek görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin kucağında bebek görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin bebeğini görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin elinde bebek görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir