AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin bebeğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin bebeğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin bebeğini görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, hayatının başarılarla dolacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin bebeğini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin bebeğini görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliden bebek doğurmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle bebek sevmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin elinde bebek görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ve bebek görmek böylece yüzünün güleceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında bebek görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi bebekle görmek büyük bir servete kavuşacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir