AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, zahmete düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, tartışmaların son bulacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin bebeği olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle bebek sevmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, fesada bulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi bebekle görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, üzücü olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin bebeğini görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden bebek sahibi olmak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, sıkıntılarına ortak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde bebek görmek onlardan taraf hayır göreceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgili ve bebek görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında bebek görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir