AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin kucağında bebek görmek

Kahve falında sevgilisinin kucağında bebek görmek

Kahve falında sevgilisinin kucağında bebek görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin kucağında bebek gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten değişikliklere rağmen, siz kendi yolunuzda aynı şekilde ilerlemeye devam edin.

Kahve falında sevgilisinin kucağında bebek görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında bebek görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin kucağında bebek görmek işlerdeki karın artacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak üzeceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilini kucağına almak iyiliklerden yüz çevirmeye, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini kucağına almak canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, düşmanların çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin kucağında olmak akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kucağına almak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir