AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin kucağında olmak

Kahve falında eski sevgilinin kucağında olmak

Kahve falında eski sevgilinin kucağında olmak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, her zaman neşeli olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda zıt fikirleri olan kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin kucağına oturmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında olmak kazancın katlanacağına, saygısını toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında bebek görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalettir.

Kahve falında sevgilini kucağına almak durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi kucağına almak maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisini kucağına almak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin kucağında bebek görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin kucağına oturmak kötü halinden eser kalmayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir