AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin elinde bebek görmek

Kahve falında eski sevgilinin elinde bebek görmek

Kahve falında eski sevgilinin elinde bebek görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sevinçli haberlere, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde bebek gördüyseniz:

  • Ne kadar az şey söylenirse o kadar iyi olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde bebek görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde silah görmek maddi gücünü kaybedeceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin elinde alyans görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin elinde yüzük görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini elini tutmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilisiyle el ele tutuşmak geleceğine bakacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilisinin elini tutmak durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir