AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin numarasını görmek

Kahve falında eski sevgilinin numarasını görmek

Kahve falında eski sevgilinin numarasını görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, helal rızık elde edeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, mutlu bir insan olunacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin numarasını gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin numarasını görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin telefon numarasını görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden telefon numarası almak parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızın numarasını almak Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında numara görmek fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sayısal loto numaraları görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu numarası görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefon numarası verdiğini görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir