AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon numarası istemek

Kahve falında telefon numarası istemek

Kahve falında telefon numarası istemek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına yorulur.

Kahve falında telefon numarası istemek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, İstekleriniz çok aşırı olmadıkları sürece onları çokfazla yorulmanıza gerek kalmadan elde edebilirsiniz.

Kahve falında telefon numarası istemek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında numara istemek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret eder.

Kahve falında birinin telefon numarasını görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Kahve falında cep telefon numarası görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında telefon numaranı vermek büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefon numarası verdiğini görmek güzel işler yapacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında telefon numarası almak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonda numara görmek az maliyetle ticarete atılacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir