AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden kolye almak

Kahve falında eski sevgiliden kolye almak

Kahve falında eski sevgiliden kolye almak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden kolye almak gördüyseniz:

  • Durmanız veya beklemeniz içinse, hiçbir neden yok gibi duruyor.

Kahve falında eski sevgiliden kolye almak çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden kolye almak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, çok büyük bir acı duyacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliden altın kolye almak çok büyük bir baskı altına gireceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi yatağında görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin ölüm haberini almak işlerin ve düzenin bozulacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin numarasını görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilini öperken görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir