AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin ölüm haberini almak

Kahve falında eski sevgilinin ölüm haberini almak

Kahve falında eski sevgilinin ölüm haberini almak kazancını iki kat arttıracağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, işinde yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin ölüm haberini almak gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin ölüm haberini almak hastalıkların son bulacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin ölüm haberi almak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisinin ölüm haberini almak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin ölüm haberini almak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin ölümünü görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle ilgili haber duymak huzurunun eski haline döneceğine, malının da hiç olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle ilgili haber almak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgili hakkında haber almak çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir