AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden kolye almak

Kahve falında sevgiliden kolye almak

Kahve falında sevgiliden kolye almak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliden kolye almak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle bir yola çıkabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliden kolye almak çok kötü günler yaşayacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden kolye almak borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden altın kolye almak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolye değiştirmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, kazancın gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına altın kolye takmak o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuna kolye takmak maddi açıdan dibe vurulacağına, yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın küpe kolye görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında incili altın kolye görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir