AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini öperken görmek

Kahve falında eski sevgilini öperken görmek

Kahve falında eski sevgilini öperken görmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilini öperken gördüyseniz:

  • Hamle yapacak şansa sahipsiniz.

Kahve falında eski sevgiliden ayrılmak daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi aramak imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin yemek yaptığını görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde eski sevgiliyi görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başörtülü görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilisini kıskanmak daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kaçırmak hayırlı haberler duyacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir