AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden altın kolye almak

Kahve falında sevgiliden altın kolye almak

Kahve falında sevgiliden altın kolye almak doğru bir karar verileceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, küfürlü söze, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliden altın kolye almak gördüyseniz:

  • Bazı sırlarınız sizi sevmeyen kimselere taşınabilir.

Kahve falında sevgiliden altın kolye almak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, varlıklı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının boynunda altın kolye görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında altın harfli kolye görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine altın kolye görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasına altın kolye takmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın kolye takan birini görmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet eder.

Kahve falında altın kolye görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir