AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi yatağında görmek

Kahve falında eski sevgiliyi yatağında görmek

Kahve falında eski sevgiliyi yatağında görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, kolay yollardan kazanacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi yatağında gördüyseniz:

  • Belli planlarınız, işleriniz veya düzenlemeler bazı değişiklikler ya da son dokunuşlar istiyor olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi yatağında görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yatakta görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta olmak vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, fırsatların elden kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında eskimiş yatak görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski yatak odası görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında eski yatak atmak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski yatak görmek yalnız kalmak isteyeceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir