AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin sesini duymak

Kahve falında annesinin sesini duymak

Kahve falında annesinin sesini duymak dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayata küsecek duruma geleceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin problemlerin üretkenliğinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında ölen annesinin sesini duymak imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş anne sesini duymak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında annesinin sesini duymak verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına delalettir.

Kahve falında anne sesi duymak büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesinin sesini duymak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, birçok işin birlikte yapılacağına inanılır.

Kahve falında anne baba sesi duymak büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin sesini duymak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen annenin sesini duymak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir