AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anne sesini duymak

Kahve falında ölmüş anne sesini duymak

Kahve falında ölmüş anne sesini duymak elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne sesini duymak gördüyseniz:

  • Aile meseleleriyle ilgilenmeniz gerekecek.

Kahve falında ölmüş anne sesini duymak para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında annemin sesini duymak mutluluk verici haberlerin alınacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına işarettir.

Kahve falında annenin sesini duymak bir toplulukla beraber hareket edileceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen annesinin sesini duymak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına alamet eder.

Kahve falında anne baba sesi duymak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin sesini duymak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş annenin sesini duymak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş annemin sesini duymak bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir