AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen annenin sesini duymak

Kahve falında ölen annenin sesini duymak

Kahve falında ölen annenin sesini duymak işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, başarılar elde edileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen annenin sesini duymak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyorsa durmayın.

Kahve falında ölen annesinin sesini duymak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına yorulur.

Kahve falında annesinin sesini duymak yenilgiye uğramış hissedeceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen annenin sesini duymak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında annemin sesini duymak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına delalettir.

Kahve falında anne baba sesi duymak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne sesini duymak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin sesini duymak birikmiş parasının olacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annemin sesini duymak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir