AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin sesini duymak

Kahve falında annenin sesini duymak

Kahve falında annenin sesini duymak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, zenginlik içinde olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine işaret eder.

Kahve falında annenin sesini duymak gördüyseniz:

  • Bazı konular yeni sonuçlar vaat ediyor olabilir.

Kahve falında ölmüş anne sesini duymak dünya mallarının çoğalacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında annenin sesini duymak düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında anne sesi duymak başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen annesinin sesini duymak uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş annenin sesini duymak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş annesinin sesini duymak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annemin sesini duymak yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına tabir olunur.

Kahve falında annemin sesini duymak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir