AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne sesi duymak

Kahve falında anne sesi duymak

Kahve falında anne sesi duymak rekabet edebilme gücünün artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, malının ve parasının da artacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne sesi duymak gördüyseniz:

  • İşinizi eğlenceli hale getirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında annesinin sesini duymak anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin sesini duymak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesinin sesini duymak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne baba sesi duymak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, işinde profesyonel kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin sesini duymak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş annemin sesini duymak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına inanılır.

Kahve falında ölmüş anne sesini duymak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında annemin sesini duymak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir