AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annesinin sesini duymak

Kahve falında ölmüş annesinin sesini duymak

Kahve falında ölmüş annesinin sesini duymak atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annesinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir aktiviteye katılmanız size ilham verebilecek kişilerle tanışmanızı ya da ilham veren konular dinlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında annesinin sesini duymak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, yiyip içeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen annesinin sesini duymak aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında anne baba sesi duymak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesinin sesini duymak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş annemin sesini duymak çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen annenin sesini duymak büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, düşmanından kurtulmaya tabir olunur.

Kahve falında annemin sesini duymak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş anne sesini duymak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir