AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin saçını kesmek

Kahve falında annesinin saçını kesmek

Kahve falında annesinin saçını kesmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin saçını kesmek gördüyseniz:

  • Elinize çok fazla bilgi geçebilir, aralarında sır olarak saklanılması gerekenler olabilir.

Kahve falında annemin saçını kesmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, büyük borçların altında ezileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin saçını kesmek kazancını iki kat arttıracağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına inanılır.

Kahve falında anne saçı kesmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin saçını kesmek kazancın daha da artacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine rivayet eder.

Kahve falında annesinin tırnağını kesmek hasta ve üzgün olacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin boğazını kesmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında annenin tırnağını kesmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini kesmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir