AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sandık görmek

Kahve falında eski sandık görmek

Kahve falında eski sandık görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, hastalıktan şifa bulmaya yorulur.

Kahve falında eski sandık gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmeniz veya sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Kahve falında eski bir sandık görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sandık görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine inanılır.

Kahve falında eski çeyiz sandığı görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında anahtarla sandık açmak çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sandık görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ahit sandığı görmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandığın içine girmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tozlu sandık görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir