AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski çeyiz sandığı görmek

Kahve falında eski çeyiz sandığı görmek

Kahve falında eski çeyiz sandığı görmek güzel günler yaşayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında eski çeyiz sandığı gördüyseniz:

  • İletişim ağınızdan faydalanabilir, sosyalleşebilir veya hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında eski çeyiz sandığı görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz sandığı görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında sandıktan çeyiz çıkarmak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi çeyiz sandığını görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sandıkta çeyiz görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeyiz sandık görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir sandık görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, malının ve kazancının tam olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sandık görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir