AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandığın içine girmek

Kahve falında sandığın içine girmek

Kahve falında sandığın içine girmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, rahata kavuşmaya, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, kazancının epey düşeceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında sandığın içine girmek gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilir, yalnızsanız karşı cinsten çekici kimselerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında sandığa girmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sandığın içine girmek istediği gibi yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işlemeli sandık görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına inanılır.

Kahve falında kırık sandık görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet eder.

Kahve falında sandıkta çeyiz görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında altın sandık görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet eder.

Kahve falında nişan sandığı görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, mirasa işarettir.

Kahve falında kara sandık görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir