AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu sandık görmek

Kahve falında tozlu sandık görmek

Kahve falında tozlu sandık görmek dertlerinden kurtulacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tozlu sandık gördüyseniz:

  • Diğerlerini tetikleyen fikirler size mantıklı görünmeyebilir.

Kahve falında tozlu sandık görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandık dolusu altın bulmak peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına rivayet eder.

Kahve falında nişan sandığı görmek arkadaştan görülecek faydaya, hayırlı bir işe adım atılacağına delalettir.

Kahve falında sandık almak hayırlı haberler duyacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni sandık görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına alamet eder.

Kahve falında boya sandığı görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına inanılır.

Kahve falında sandığın içine girmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sandık dolusu altın görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir