AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarla sandık açmak

Kahve falında anahtarla sandık açmak

Kahve falında anahtarla sandık açmak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hayata karşı cesaretleneceğine inanılır.

Kahve falında anahtarla sandık açmak gördüyseniz:

  • Biraz sinirli olabilirsiniz.

Kahve falında anahtarla sandık açmak aksi şekilde daha da kamçılayacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına yorulur.

Kahve falında başkasının sandığını açmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sandık açmak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında sandık anahtarı görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, kariyerinde atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında anahtar kapı açmak başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık anahtarla kapıyı açmak işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir evi anahtarla açmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir