AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir sandık görmek

Kahve falında eski bir sandık görmek

Kahve falında eski bir sandık görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, kişinin afiyette olacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, aşama kaydedeceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski bir sandık gördüyseniz:

  • Yeni hobilere başlayabilir, yaratıcılığınızı aktif şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz.

Kahve falında eski çeyiz sandığı görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında eski bir sandık görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, işyerini kapatacağına işaret eder.

Kahve falında eski sandık görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandık almak geçiminin yerinde olacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında içi dolu sandık görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, patron koltuğuna geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sandık kaldırmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sandık açmak çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine işarettir.

Kahve falında sandıkla altın bulmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, ibadete ağırlık verileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir