AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahit sandığı görmek

Kahve falında ahit sandığı görmek

Kahve falında ahit sandığı görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, durumun değişmesine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, işlerinin sarpa saracağına tabir olunur.

Kahve falında ahit sandığı gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızdan son zamanların en önemli yardımını alabilir veya belli konularda sizi desteklemesini sağlayabilirsiniz.

Kahve falında ahit sandığını görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ahit sandığı görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Kahve falında hazine sandığı görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eski bir sandık görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük sandık görmek kazancının günden güne düşeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının sandığını görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, sağlık sorunlarının biteceğine inanılır.

Kahve falında sandığın içinde altın görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi çeyiz sandığını görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir