AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski pazar görmek

Kahve falında eski pazar görmek

Kahve falında eski pazar görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, sağlığının geri geleceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Kahve falında eski pazar gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da genelde ilişkilerle ilgili ilginç bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında eski pazar görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazarda muz görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında pazarda çilek görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, işinde dar boğaza gireceğine rivayet eder.

Kahve falında pazardan havuç almak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sebze meyve pazarı görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına inanılır.

Kahve falında pazardan mandalina almak endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazarda elma görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında pazarda meyve almak emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir