AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan mandalina almak

Kahve falında pazardan mandalina almak

Kahve falında pazardan mandalina almak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, onu doyasıya yaşayacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan mandalina almak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler ani tepkiler vermenize ya da ani hareketlere neden olabilir.

Kahve falında pazardan mandalina almak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük mandalina görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında mandalina koparıp yemek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mandalina tarlası görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yerden mandalina toplamak sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mandalina toplamak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında çekirdekli mandalina yemek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından mandalina koparmak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir