AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan havuç almak

Kahve falında pazardan havuç almak

Kahve falında pazardan havuç almak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan havuç almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizi veya bazı işlerinizi sürdürüp sürdürmeme kararı alabilirsiniz.

Kahve falında pazardan havuç almak kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında mor havuç görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına delalet eder.

Kahve falında kara havuç görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına inanılır.

Kahve falında havuç bahçesi görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında havuc toplamak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede havuç görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, neşesini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında havuç salatası yapmak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında havuç turp görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir