AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda meyve almak

Kahve falında pazarda meyve almak

Kahve falında pazarda meyve almak dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, işlerinin de rast gideceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pazarda meyve almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kendinizi iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında pazarda meyve almak yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işaret eder.

Kahve falında sebze meyve pazarı görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, bir organizasyona katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda meyve görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında meyve sebze pazarı görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında pazardan meyve sebze almak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine inanılır.

Kahve falında meyve pazarı görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan meyve almak itibarın ve makamın yükseleceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında pazarda meyve satmak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir