AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda çilek görmek

Kahve falında pazarda çilek görmek

Kahve falında pazarda çilek görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına yorulur.

Kahve falında pazarda çilek gördüyseniz:

  • Şöhretin kapılarını aralayabilir, şansı yakalayabilir veya etki alanınızı genişletebilirsiniz.

Kahve falında pazardan çilek almak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında pazarda çilek görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk çilek görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına inanılır.

Kahve falında başkasına çilek vermek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çilek şerbeti içmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çilekli reçel yemek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru çilek görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çilek ve erik görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir