AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda elma görmek

Kahve falında pazarda elma görmek

Kahve falında pazarda elma görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında pazarda elma gördüyseniz:

  • Değişkenliğiniz kişilerin hakkınızda türlü fikirler yürütmesine sebep olabilir.

Kahve falında pazarda elma görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine delalettir.

Kahve falında pazardan elma almak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında pazardan kırmızı elma almak bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan meyve almak huzursuz olacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan yeşil biber almak neşeli zamanların yaşanacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pazarda gezmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan elbise almak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan yumurta almak yeni bir adım atılacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir