AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski patronunuzu görmek

Kahve falında eski patronunuzu görmek

Kahve falında eski patronunuzu görmek onu cesaretlendireceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında eski patronunuzu gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar yaptığınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında eski patronu görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski patronla yemek yemek hayatının güllük gülistanlık olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski patronla konuşmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak ayrılık yaşanacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında eski patronunuzu görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski patronla kavga etmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski iş patronunu görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, küslerin barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski patronla çalışmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir