AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun elini öpmek

Kahve falında patronun elini öpmek

Kahve falında patronun elini öpmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, çok üzüntü duyulacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronun elini öpmek gördüyseniz:

  • Seyahatler veya sevdiğiniz kişilerden gelen ilişkilerinizi bir adım öteye taşımanızı sağlayabilecek teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında patronunun elini öpmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında patron eli öpmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronun elini öpmek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına inanılır.

Kahve falında eski patronun elini öpmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patron öpmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında patronunu öpmek ruhen rahatlığa erileceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronu öpmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında patronla el ele yürümek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir